skip to Main Content

KONTAKTIRAJTE NAS

  Za koje usluge nas kontaktirate


  Važan korak u ostvarivanju postavljenih ciljeva Kompanije je i uspostavljanje HR funkcije, koja je jedna od najvažnijih poslovnih funkcija u Kompaniji. Potreba za uvođenje HR funkcije se obično javlja u momentu kada kompanija dostigne nivo od 50 i više zaposlenih i kada je potrebno objediniti sve HR procese na jednom mestu.

  U našoj ponudi se nalazi i ova usluga, koja podrazumeva sledeće korake:

  • Definisanje HR strategije u skladu sa opštim ciljevima firme
  • Uspostavljanje HR procesa
  • Uvođenje i odabir HR profesionalaca

  Definisanje HR strategije podrazumeva i definisanje godišnjeg HR plana i ciljeva , koji treba da budu integralni deo biznis plana Kompanije za tu godinu i u kome moraju da budu definisani svi HR procesi koji će se sprovoditi, kao i budžet.

  Uspostavljanje HR procesa predstavlja momenat kada se počinje sa implementacijom procesa koji spadaju u domen odgovornosti HR Sektora, definisanje proceduralnih okvira za iste, kao i osobe u organizaciji (HR profesionalca), koji će imati odgovornost za sprovođenje i rezultate tih procesa. Osnovni HR procesi su : regrutacija i selekcija, regulacija i administracija radno-pravnih odnosa, obuka i razvoj zaposlenih, evaluacija i procena radnog učinka zaposlenih, motivacija i sistemi nagrađivanja, i  dr.)

  Uvođenje i odabir HR profesionalaca je završni korak u uvođenju HR funkcije u Kompaniji i predstavlja proces selekcije odgovarajućeg kandidata za tu poziciju. U skladu sa veličinom organizacije i brojem zaposlenih, predlažemo našim klijentima odgovarajuća kadrovska rešenja sa profesionalnim iskustvom iz ove oblasti iz naše baze, ili oglašavamo poziciju.

  Takođe, kao rešenje nudimo i IN HOUSE servis, odnosno mogućnost da za našeg klijenta na mesečnom nivou vršimo HR usluge i ispostavljamo mu izveštaje o rezultatima istih! Cena IN House usluga je utvrđena u paušalnom iznosu na mesečnom nivou i znatno je povoljnija za mala i srednja preduzeća, nego primanje u stalni radni odnos osobe koja će biti HR specijalista (detaljnije o ovoj ponudi u odeljku IN HOUSE Konsalting).

  Podeli!

  Back To Top