skip to Main Content

KONTAKTIRAJTE NAS

  Za koje usluge nas kontaktirate


  O NAMA

  Key Solutions je konsultantska kuća koja pruža usluge iz oblasti HR menadžmenta, organizacionog razvoja, Performance managementa, Executive search-a i strateškog upravljanja HR funkcijom u kompanijama, sve u cilju uspešnog uvođenja promena i osiguravanja kontinuiteta u poslovnim rezultatima naših klijenata.

  Mi smo domaća konsultantska kuća sa stranim partnerima i saradnicima i metodologijom koja se primenjuje u najvećim domaćim i stranim Kompanijama!

  Naši konsultanti su stručnjaci iz oblasti HR Menadžmenta, Organizacionog razvoja, psihologije, prava i finansija, sa dugogodišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama u najvećim poslovnim sistemima!
  Osnovni principi na kojima se zasniva naša praksa su maksimalno iskorišćenje internog potencijala svakog našeg klijenta (kompanije), najuspešnije međunarodne prakse i kombinovanje sa specifičnostima lokalnog okruženja.

  Ključna rešenja u poslovanju vašeg sistema

  Naša ponuda je jedinstvena i razlikuje se zbog činjenice da za vas radimo projekte, vršimo analize, implementiramo nove poslovne modele, ali vam nudimo mogućnost da budemo i deo vašeg poslovnog sistema 24 h dnevno po principu IN HOUSE konsultantskih usluga. Rešenja koje vam dajemo i usluge koje vam pružamo, biće ispraćene od strane naše kuće i posle završetka implementacije.

  Back To Top